Hialurono serumas – nauda veido odai ar „pinigų švaistymas“ ?

     Hialurono serumo populiarumas stipriai auga kiekvienais metais ir tai nėra be priežasties. Hialurono rūgštis unikalus polisacharidas, kurį greitai atpažįsta žmogaus oda, jis beveik nesukelia alerginės reakcijos odai, saugus naudoti nėštumo ir žindymo metu bei puikus pagalbininkas sausą odą ar raukšles turintiems žmonėms.

Tačiau su dideliu Hialurono serumo populiarumu grožio rinkoje, atsiranda daugybė nusistatymų apie šį produktą, kuriuos aptarsime šiame straipsnyje.

Ar tikrai hialurono serumas sudrėkina veido odą ?

     Norint atsakyti į šį klausimą, reikia giliau pažvelgti į veido priežiūros produkto sudėtį ir aprašymą. Jeigu hialurono serumas sudarytas iš skirtingų hialurono rūgšties molekulių dydžių – Taip, jeigu sudarytas tik iš, pavyzdžiui, didelių molekulių – greičiausiai ne. Kodėl taip yra ?

Didelės hialurono rūgšties molekulės dažniausiai negali prasiskverbti į gilesnius odos sluoksnius, todėl dažniausiai pasilieka ant odos paviršiaus ir sudaro drėkinimą tik paviršutiniam odos sluoksniui. O mažos hialurono rūgšties molekulės gali prasiskverbti į gilesnius odos sluoksnius ir suteikti vidinį odos drėkinimą.

Norint pasiekti maksimalų odos drėkinimą su hialurono serumu – rinkites serumą, kuris turėtų skirtingų dydžių hialurono rūgšties molekules savo sudėtyje.

Mūsų klientų įvertintas ir pamiltas hialurono serumas :

Chalure hialurono serumas

Ar hialurono serumas gali išsausinti odą ?

  Nors ir hialurono rūgšties funkcija kosmetikoje – sudrėkinti veido odą, netaisyklingai naudojamas hialurono serumas gali dar labiau išsausinti jūsų odą. Taip atsitikti gali, kai hialurono rūgštis pradeda traukti vandens molekules iš jūsų veido odos.

Kad būtų išvengtos šios neigiamos pasekmės, rekomenduojama hialurono serumą naudoti ant švelniai sudrėkintos veido odos ( vandeniu arba drėkinančiu toneriu ) ir būtinai naudoti kremą.

Kam naudoti hialurono serumą, jeigu žmogaus organizme gausu hialurono rūgšties ?

     Hialurono rūgštis randama beveik visuose žmogaus organuose, ypač jo gausu odoje. Daugeliui kyla klausimas, tai kam tada pirkti produktus, turinčius hialurono rūgštį ?

Žmonės gimsta su dideliu hialurono rūgšties kiekiu odoje, bet nuo neigiamų aplinkos veiksnių ir amžiaus,  jo koncentracija mažėja. Vidutiniškai nuo 30 metų rekomenduojama įtraukti į savo veido priežiūros rutiną hialurono serumą, kad išvengtume odos drėgmės trūkumo, pristabdytume odos elestingumo netekimą ir raukšlių formavimasi.

Išvados

     Tinkamai pasirinktas hialurono serumas ir taisyklingas jo naudojimas suteiks teigiama poveikį jūsų veido odai ir nebus iššvaistyti pinigai.